Fairyland
Fairyland
gjuha angleze sipas programit Fairyland
Messages
Messages
Messages

Headway

Headway


gjuha angleze sipas programit HeadwayHeadway eshte program per te rritur qe ekziston qe prej vitit 1986.

Çdo kapitull përmban aktivitete të ndara në katër shkathtësitë e nxënies së gjuhës:
Të lexuarit,
Të shkruarit,
Të dëgjuarit, si dhe
Të folurit.

Çdo kapitull poashtu përmban:
Pjesën gramatikore
Vokabularin- 30-100 fjalë të reja te cilat përsëriten gjatë gjith kapitullit, si dhe
Everyday English (Anglishtja e përditshme) ku praktikohen shprehjet që takohen në rrugë çdo ditë.

Sot Headway eshte shume me i avancuar dhe gjithnje eshte ne hap me ndryshimet e nevojshme te kohes ne metoda, teknika te mesimdhenies si dhe me tematika bashkekohore. Posedon mbi 100 komponente qe nga materialet shtese deri tek multimedia. 100 milion njerez deri me tani kan nxene gjuhen Angleze permes ketij pogrami dhe si i tille, edhe sot Headway mbetet programi me i shitur ne bote.

 
 
 
Me English Centre ju mund të mësoni Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Turqisht, Arabisht dhe Shqip për të huaj
English Centre organizon kurse të për të rritur dhe kurse për fëmijë si dhe kurse individual dhe kurse për VIP
English Centre ju ofron kurse të gjuhës Angleze sipas programeve Headway, TOEFL, IELTS
English Centre ju ofron edhe kurse të avancuara si Academic Skills dhe Business English
English Centre organizon mësim shtesë nga lëndët fizikë, kimi dhe biologji për nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme
Me English Centre provimi kombëtar (provimi i maturës) është më lehtë
Pra English Centre për ju organizon: kurs anglisht, kurs gjermanisht, kurs frengjisht, kurs italisht, kurs turqisht, kurs arabisht dhe kurs shqip
English Centre gjindet afër sheshit Nëna Terezë në Prishtinë