Intenziv pėr tė rritur
Intenziv pėr tė rritur
pesė herė nė javė nga 90 minuta
Weekend pėr tė rritur
Weekend pėr tė rritur
dy herė nė javė nga 180 minuta
Standard pėr Adoleshentė
Standard pėr Adoleshentė
tri here ne jave nga 60 minuta
Weekend pėr Adoleshentė
Weekend pėr Adoleshentė
dy here ne jave nga 90 minuta
Standard per femije
Standard per femije
tri here ne jave nga 60 minuta

Weekend per femije

Weekend per femije


dy here ne jave nga 90 minutaKursi Weekend për fëmijë - dy herë në javë nga 90 minuta, i dedikohet nxënësve të klasës së 1-rë, 2-të, 3-të, 4-të dhe 5-të. Ky kurs është i përshtatshëm vetëm për fëmijë të vegjël meqë temat e përzgjedhura u janë dedikuar moshave 7, 8, 9, 10 dhe 11.

Kursi Weekend për fëmijë i dedikohet atyre fëmijëve të cilët janë të zënë me aktivitete apo obligime tjera gjatë ditëve të shkollës.

Secili nivel zgjatë një vit të plotë shkollor dhe kjo është sepse ky kurs ka shumëllojshmëri aktivitetesh siç janë tregimet, këngët, lojërat, aktivitet me afishe dhe veprat artizanale.

Kursi që ofrojmë është kurs shumë i gjerë dhe i përsosur për fëmijë i cili krahas mësimit të gjuhës angleze, punon në zhvillimin e mendimit kritik tek fëmijët, rritjen e dashurisë së tyre për natyrën dhe vendin e tyre, zgjerimin e njohurisë së tyre për kulturat e ndryshme të botës si dhe zhvillimin e tyre si njerëz të së ardhmes.

Çmimi:          20 EUR / muaj

Kohëzgjatja:   9 muaj (në përputhje me vitin shkollor)

Kurset organizohen në pesë nivele për fëmijë të përshtatura me klasën të cilën e vijojnë në shkollë.

Programi per femije:       Fairyland 
 
 
Me English Centre ju mund të mësoni Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Turqisht, Arabisht dhe Shqip për të huaj
English Centre organizon kurse të për të rritur dhe kurse për fëmijë si dhe kurse individual dhe kurse për VIP
English Centre ju ofron kurse të gjuhës Angleze sipas programeve Headway, TOEFL, IELTS
English Centre ju ofron edhe kurse të avancuara si Academic Skills dhe Business English
English Centre organizon mësim shtesë nga lëndët fizikë, kimi dhe biologji për nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme
Me English Centre provimi kombëtar (provimi i maturës) është më lehtë
Pra English Centre për ju organizon: kurs anglisht, kurs gjermanisht, kurs frengjisht, kurs italisht, kurs turqisht, kurs arabisht dhe kurs shqip
English Centre gjindet afër sheshit Nëna Terezë në Prishtinë