Intenziv pėr tė rritur
Intenziv pėr tė rritur
pesė herė nė javė nga 90 minuta
Weekend pėr tė rritur
Weekend pėr tė rritur
dy herė nė javė nga 180 minuta
Weekend pėr Adoleshentė
Weekend pėr Adoleshentė
dy here ne jave nga 90 minuta
Standard per femije
Standard per femije
tri here ne jave nga 60 minuta
Weekend per femije
Weekend per femije
dy here ne jave nga 90 minuta

Standard pėr Adoleshentė

Standard pėr Adoleshentė


tri here ne jave nga 60 minutaKursi Standard për Adoleshentë - tri herë në javë nga 60 minuta, i dedikohet nxënësve të klasës së 6-të, 7-të, 8-të dhe 9-të. Ky kurs është i përshtatshëm vetëm për adoleshentë meqë temat e përzgjedhura u janë dedikuar moshave 12, 13, 14 dhe 15.

Secili nivel zgjatë një vit të plotë shkollor dhe kjo është sepse ky produkt ka shumëllojshmëri aktivitetesh siç janë tregimet, këngët, lojërat, aktivitet me afishe dhe veprat artizanale; dhe janë pikërisht veprat artizanale, projektet e ndryshme ato të cilat e bëjnë këtë produkt të veçantë dhe të sukseshëm për adoleshentë në nxënien dhe përvetësimin e gjuhës angleze.

Kursi Standard për Adoleshentë kushton:          20 EUR / muaj

Kohëzgjatja:   9 muaj (në përputhje me vitin shkollor)

Kurset organizohen në katër nivele të përshtatura me klasën të cilën e vijojnë në shkollë.

Programi për fëmijë:       MESSAGES

 
 
 
Me English Centre ju mund të mësoni Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Turqisht, Arabisht dhe Shqip për të huaj
English Centre organizon kurse të për të rritur dhe kurse për fëmijë si dhe kurse individual dhe kurse për VIP
English Centre ju ofron kurse të gjuhës Angleze sipas programeve Headway, TOEFL, IELTS
English Centre ju ofron edhe kurse të avancuara si Academic Skills dhe Business English
English Centre organizon mësim shtesë nga lëndët fizikë, kimi dhe biologji për nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme
Me English Centre provimi kombëtar (provimi i maturës) është më lehtë
Pra English Centre për ju organizon: kurs anglisht, kurs gjermanisht, kurs frengjisht, kurs italisht, kurs turqisht, kurs arabisht dhe kurs shqip
English Centre gjindet afër sheshit Nëna Terezë në Prishtinë