Intenziv pėr tė rritur
Intenziv pėr tė rritur
pesė herė nė javė nga 90 minuta
Standard pėr Adoleshentė
Standard pėr Adoleshentė
tri here ne jave nga 60 minuta
Weekend pėr Adoleshentė
Weekend pėr Adoleshentė
dy here ne jave nga 90 minuta
Standard per femije
Standard per femije
tri here ne jave nga 60 minuta
Weekend per femije
Weekend per femije
dy here ne jave nga 90 minuta

Weekend pėr tė rritur

Weekend pėr tė rritur


dy herė nė javė nga 180 minutaKursi Weekend për të Rritur  - dy herë në javë nga 180 minuta, i dedikohet moshave 16+.

Ky kurs është i përshtatshëm për nxënës të shkollave të mesme, studentë si dhe të punësuar. Ata të cilët gjatë ditëve të punës janë të zënë me punë apo obligime tjera por duan të përvetësojnë Gjuhën Angleze gjithsesi, si dhe janë të lirë në fundjavë, kursi Weekend për të Rritur është kurs i përshtatshëm për t’u zgjedhur.

Kursi Weekend për të Rritur kushton:          150 EUR / për nivel

Me kursin Weekend për të Rritur kohëzgjatja e një niveli mund të jetë nga 3 deri në 3 muaj e gjysëm.

Nivelet janë të ndara duke u bazuar në standardet Evropiane CEF (Common European Framework)

Programi:      Headway

 
 
 
Me English Centre ju mund të mësoni Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Turqisht, Arabisht dhe Shqip për të huaj
English Centre organizon kurse të për të rritur dhe kurse për fëmijë si dhe kurse individual dhe kurse për VIP
English Centre ju ofron kurse të gjuhës Angleze sipas programeve Headway, TOEFL, IELTS
English Centre ju ofron edhe kurse të avancuara si Academic Skills dhe Business English
English Centre organizon mësim shtesë nga lëndët fizikë, kimi dhe biologji për nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme
Me English Centre provimi kombëtar (provimi i maturës) është më lehtë
Pra English Centre për ju organizon: kurs anglisht, kurs gjermanisht, kurs frengjisht, kurs italisht, kurs turqisht, kurs arabisht dhe kurs shqip
English Centre gjindet afër sheshit Nëna Terezë në Prishtinë