Kurse nė Londėr
Kurse nė Londėr
Kurse nė Londėr
Kurse  individuale
Kurse individuale
Kurse individuale

Kurse  pėr  firma dhe VIP-a

Kurse pėr firma dhe VIP-a


Kurse pėr firma dhe VIP-aKursi për FIRMA dhe VIP-a


Është i përshtatshëm për nxënës të shkollave fillore, të mesme, studentë si dhe veçanërisht për të punësuar.

Ky kurs i dedikohet firmave të ndryshme si dhe të gjithë atyre të cilët duan që të kenë Instruktorin e gjuhës në shtëpi apo në zyrë. Mësimi mund të bëhet në mënyrë individuale apo në grup.

 

Çmimi:          15 EURO / 1 Orë (60 minuta)

Kursi organizohet në gjashtë nivele.

Nivelet janë të ndara duke u bazuar në standardet Evropiane CEF (Common European Framework)

Kursi zhvillohet sipas programit të gjuhës angleze - Headway

Per kurse për firma dhe VIP-a duhet të bëhet parapagesë për 20 orë.
Brenda javës duhet të realizohen minimum 5 orë.

 
 
 
Me English Centre ju mund të mësoni Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Turqisht, Arabisht dhe Shqip për të huaj
English Centre organizon kurse të për të rritur dhe kurse për fëmijë si dhe kurse individual dhe kurse për VIP
English Centre ju ofron kurse të gjuhës Angleze sipas programeve Headway, TOEFL, IELTS
English Centre ju ofron edhe kurse të avancuara si Academic Skills dhe Business English
English Centre organizon mësim shtesë nga lëndët fizikë, kimi dhe biologji për nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme
Me English Centre provimi kombëtar (provimi i maturës) është më lehtë
Pra English Centre për ju organizon: kurs anglisht, kurs gjermanisht, kurs frengjisht, kurs italisht, kurs turqisht, kurs arabisht dhe kurs shqip
English Centre gjindet afër sheshit Nëna Terezë në Prishtinë