Kurse nė Londėr
Kurse nė Londėr
Kurse nė Londėr
Kurse  pėr  firma dhe VIP-a
Kurse pėr firma dhe VIP-a
Kurse pėr firma dhe VIP-a

Kurse  individuale

Kurse individuale


Kurse individualeKursi Individual


Është i përshtatshëm për nxënës të shkollave fillore, të mesme, studentë si dhe të punësuar.

Ky kurs i dedikohet të gjithë atyre të cilëve u nevojitet Gjuha Angleze për afat kohor më të shkurtë apo atyre që nuk u përshtaten oraret për të mësuar në grup.  Sidomos ata të cilët kan vështirësi në gjetjen e një orari të lirë, atyre që u nevojitet të ndrrojnë orarin herë pas here, kursi Individual është ai që duhet të zgjedhin.

Çmimi:          12 EURO / 1 Orë (60 minuta)

Kursi organizohet ne gjashte nivele.

Kohezgjatja:

Nivelet janë të ndara duke u bazuar në standardet Evropiane CEF (Common European Framework)

Kursi zhvillohet sipas programit te gjuhes angleze - Headway

Per kurse individuale duhet të bëhet parapagesë për 20 orë.
Brenda javës duhet të realizohen minimum 5 orë.
Caktimi i kohës së ligjëratës bëhet me marrëveshje me Instruktorin e gjuhës.

 
 
 
Me English Centre ju mund të mësoni Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Turqisht, Arabisht dhe Shqip për të huaj
English Centre organizon kurse të për të rritur dhe kurse për fëmijë si dhe kurse individual dhe kurse për VIP
English Centre ju ofron kurse të gjuhës Angleze sipas programeve Headway, TOEFL, IELTS
English Centre ju ofron edhe kurse të avancuara si Academic Skills dhe Business English
English Centre organizon mësim shtesë nga lëndët fizikë, kimi dhe biologji për nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme
Me English Centre provimi kombëtar (provimi i maturës) është më lehtë
Pra English Centre për ju organizon: kurs anglisht, kurs gjermanisht, kurs frengjisht, kurs italisht, kurs turqisht, kurs arabisht dhe kurs shqip
English Centre gjindet afër sheshit Nëna Terezë në Prishtinë