Kurse individuale
Kurse individuale
Kurse individuale
Kurse pėr firma dhe VIP-a
Kurse pėr firma dhe VIP-a
Kurse pėr firma dhe VIP-a

Kurse nė Londėr

Kurse nė Londėr


Kurse nė LondėrEnglish Centre ne bashkpunim me perfaqesuesin e LITE College nga Londra per te gjithe studentet e vete mundeson vazhdimin e ndjekjes se kureve te gjuhes angleze ne Londer.
English Centre dhe LITE College ju ofrojne kater mundesi te ndryshme per te udhetuar dhe studiuar ne Londer: 1. Kurset e Gjuhes Angleze

  Kurset e Gjuhes Angleze mund te zgjasin nga 1 jave e deri ne gjashte muaj dhe kane te bejne vetem me mesimin e Anglushtes ne forme te pegjithshme duke perfshire bisedimin ne anglisht dhe te shkruarit e anglishtes. Keto kurse organizohen (dhe paguhen) ne baza javore dhe mund te kene njeren nga keto forma:

  • Anglishtja e përgjithshme (9 orë ne jave)
  • Anglishtja e përgjithshme (15 orë ne jave)
  • Bashkëbisedim ne anglisht apo të shkruarit e gjuhes Angleze (18 orë ne jave)
  • Bashkëbisedim dhe të shkruarit e gjuhes Angleze (21 orë ne jave)
  • Anglisht për biznes (15 orë ne jave) 2. Kurset e Kombinuara

  Kurset e kombinuara jane kryesishte kurse te pergjithsheme te gjuhes angleze mirepo te cilat zgjerohen edhe ne pergatitjen e provimit IELTS (International English Language Testing System) ose ne anglishten per biznes. Ne kuader te kurseve te kombinuara ju keni mundesine te zgjedhni njeren nga keto forme:

  • Anglishtja e pergjitheshme dhe IELTS (International English Language Testing System) apo Anglisht dhe Cambridge (15 ore ne jave)
  • Anglishtja e pergjitheshme dhe Anglisht per biznes (15 ore ne jave) 3. Prgaditja per provimet e gjuhes angleze

  Ne LITE college perveq kurseve standarde ju mund te pergatiteni edhe per dhenjen e provimeve te gjuhes angleze te cilat jane nderkombetarisht te pranueshme siç jane:

  • IELTS (International English Language Testing System)
  • CAMBRIDGE
  • FCE (First Certificate in English)
  • CAE (Certificate of Advanced English) & CPE (Certificate of Proficiency in English) 4. Kurset dhe kualifikimet profesionale

  LITE College gjithashtu mundeson edhe ndjekjen dhe certifikimin per kurse te ndryshme profesionale siç jane:

  • Menagjment
  • Turizem
  • Marketing
  • Kontabilitet (ACCA-Association of Chartered Certified Accountant)
 


Cmimet per kurset e Anglishtes
Cmimet per kurset tjera

 
 
Me English Centre ju mund të mësoni Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Turqisht, Arabisht dhe Shqip për të huaj
English Centre organizon kurse të për të rritur dhe kurse për fëmijë si dhe kurse individual dhe kurse për VIP
English Centre ju ofron kurse të gjuhës Angleze sipas programeve Headway, TOEFL, IELTS
English Centre ju ofron edhe kurse të avancuara si Academic Skills dhe Business English
English Centre organizon mësim shtesë nga lëndët fizikë, kimi dhe biologji për nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme
Me English Centre provimi kombëtar (provimi i maturës) është më lehtë
Pra English Centre për ju organizon: kurs anglisht, kurs gjermanisht, kurs frengjisht, kurs italisht, kurs turqisht, kurs arabisht dhe kurs shqip
English Centre gjindet afër sheshit Nëna Terezë në Prishtinë