Headway
Headway
gjuha angleze sipas programit Headway
Fairyland
Fairyland
gjuha angleze sipas programit Fairyland

Messages

Messages


MessagesMESSAGES eshte program i dizajnuar ne menyre te persorur per adoleshent. Eshte nje program me nje sekuence te kjarte per tu perdorur, gje qe e ben nxenien e Gjuhes Angleze te lehte dhe efektive.

Ajo çfare e ben kete program edhe me te suksesshem jane:

Programi MESSAGES organizohet ne kater nivele mesimi dhe eshte i pershtatshem per nxenesit e klases 6-9

Messages 1 - Klasa 6- Perdorues bazik
Messages 2 - Klasa 7- Perdorues bazik- KET
Messages 3 - Klasa 8- Perdorues i pavarur
Messages 4 - Klasa 9- Perdorues i pavarur - PET

 

 
 
 
Me English Centre ju mund të mësoni Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Turqisht, Arabisht dhe Shqip për të huaj
English Centre organizon kurse të për të rritur dhe kurse për fëmijë si dhe kurse individual dhe kurse për VIP
English Centre ju ofron kurse të gjuhës Angleze sipas programeve Headway, TOEFL, IELTS
English Centre ju ofron edhe kurse të avancuara si Academic Skills dhe Business English
English Centre organizon mësim shtesë nga lëndët fizikë, kimi dhe biologji për nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme
Me English Centre provimi kombëtar (provimi i maturës) është më lehtë
Pra English Centre për ju organizon: kurs anglisht, kurs gjermanisht, kurs frengjisht, kurs italisht, kurs turqisht, kurs arabisht dhe kurs shqip
English Centre gjindet afër sheshit Nëna Terezë në Prishtinë