Weekend pėr tė rritur
Weekend pėr tė rritur
dy herė nė javė nga 180 minuta
Standard pėr Adoleshentė
Standard pėr Adoleshentė
tri here ne jave nga 60 minuta
Weekend pėr Adoleshentė
Weekend pėr Adoleshentė
dy here ne jave nga 90 minuta
Standard per femije
Standard per femije
tri here ne jave nga 60 minuta
Weekend per femije
Weekend per femije
dy here ne jave nga 90 minuta

 Intenziv pėr tė rritur

Intenziv pėr tė rritur


pesė herė nė javė nga 90 minutaKursi Intenziv për të Rritur - pesë herë në javë nga 90 minuta për të rritur, i dedikohet moshave 16+.

Ky kurs është i përshtatshëm për nxënës të shkollave të mësme, studentë si dhe të punësuar. Këtë kurs duhet t’a zgjedhin ata që duan të përvetësojnë Gjuhën Angleze në afat më të shkurtë kohor, atyre që u nevojitet Gjuha Angleze për punë apo shkollë, si dhe ata të cilët kan më shumë kohë t’i dedikohen nxënies së gjuhës në mënyrë më intenzive.


Kursi Intenziv për të Rritur kushton:          50 EUR / ne muaj

Me kursin Intenziv për të Rritur kohëzgjatja e një niveli mund të jetë nga 3 deri në 3 muaj e gjysëm.

Nivelet janë të ndara duke u bazuar në standardet Evropiane CEF (Common European Framework)

Kohezgjatja:

Programi:      Headway

 
 
 
Me English Centre ju mund të mësoni Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Turqisht, Arabisht dhe Shqip për të huaj
English Centre organizon kurse të për të rritur dhe kurse për fëmijë si dhe kurse individual dhe kurse për VIP
English Centre ju ofron kurse të gjuhës Angleze sipas programeve Headway, TOEFL, IELTS
English Centre ju ofron edhe kurse të avancuara si Academic Skills dhe Business English
English Centre organizon mësim shtesë nga lëndët fizikë, kimi dhe biologji për nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme
Me English Centre provimi kombëtar (provimi i maturës) është më lehtë
Pra English Centre për ju organizon: kurs anglisht, kurs gjermanisht, kurs frengjisht, kurs italisht, kurs turqisht, kurs arabisht dhe kurs shqip
English Centre gjindet afër sheshit Nëna Terezë në Prishtinë